Menu

Winkelmedewerker


Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Beide toonaangevende gezelschappen worden door het rijk gerekend tot de topinstellingen. Met choreografen, regisseurs, dirigenten en ontwerpers van wereldniveau creëren, produceren en presenteren wij producties die behoren tot de (inter)nationale top. In 2016 ontving Nationale Opera de International Opera Award voor Opera Company van het jaar. Daarnaast bieden wij kwalitatief hoogwaardige educatie- en participatieprojecten voor een breed publiek van jong tot oud. Ruim 600 collega’s met 30 verschillende nationaliteiten werken dagelijks samen aan de realisatie van onze ambitieuze programmering met een artistieke kwaliteit en vooruitstrevende techniek die ons uniek maken.

De afdeling Marketing, Communicatie & Verkoop zoekt per direct een:


WINKELMEDEWERKER
(op oproepbasis)

Wat ga je doen?
De winkelmedewerker is tijdens de voorstellingen werkzaam in de winkel en verkoopt producten als merchandise, boeken, dvd’s en affiches. Het inrichten van de winkel en het aantrekkelijk presenteren van de producten, alsmede het beheren van de voorraad en de kassa-afhandeling behoren eveneens tot het takenpakket. De winkelmedewerker is circa twee uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig voor de inrichting van de winkel. Een dienst eindigt ongeveer een uur na afloop van de voorstelling. Gemiddeld werk je zo’n zes keer per maand. De ene maand vaker dan de andere.

Wie ben jij?
Je hebt een HBO/WO denkniveau en beschikt over commerciële kwaliteiten. Bij voorkeur heb je ervaring in een winkel. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel in het Nederlands als Engels uitstekend. Je hebt een representatief en vriendelijk voorkomen en stelt er eer in om de winkel steeds weer zo aantrekkelijk mogelijk in te richten afgestemd op het publiek voor die voorstelling. Bij drukte werk je adequaat en snel, zonder dat dat ten koste gaat van de persoonlijke benadering. Je bent flexibel en ruim beschikbaar, met name ’s avonds en in het weekend, woont in (de nabijheid van) Amsterdam en kan je langere tijd aan ons verbinden (in elk geval dit hele seizoen). Je bent minimaal nieuwsgierig naar de kunstvormen opera en ballet.

Wat wij bieden
Een leuke en bijzondere bijbaan waarbij je er mede voor zorgt dat onze gasten een fijne avond beleven. Het betreft een tijdelijke aanstelling op oproepbasis. Het bruto uurloon voor de werkzaamheden van winkelmedewerker bedraagt € 12,34. Dit bedrag is exclusief 10,17% verzilvering vakantierechten en 8% vakantietoeslag.

Informatie en solliciteren
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Marjolein Kasteel, winkelcoördinator, via m.kasteel@operaballet.nl.

Ben je enthousiast geworden over de functie? Wacht dan niet! Je kunt tot 18 november 2019 je motivatiebrief en CV insturen.

Nationale Opera & Ballet wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, ook voor degenen die nog niet zo bekend zijn met de kunstvormen opera en ballet, maar hier wel nieuwsgierig naar zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.