Menu

Videotechnicus

Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Beide toonaangevende gezelschappen worden door het rijk gerekend tot de topinstellingen. Met choreografen, regisseurs, dirigenten en ontwerpers van wereldniveau creëren, produceren en presenteren wij producties die behoren tot de (inter)nationale top. Daarnaast bieden wij kwalitatief hoogwaardige educatie- en participatieprojecten voor een breed publiek van jong tot oud. Ruim zeshonderd collega’s met 30 verschillende nationaliteiten werken dagelijks samen aan de realisatie van onze ambitieuze programmering met een artistieke kwaliteit en vooruitstrevende techniek die ons uniek maken.

De afdeling Audio Video en Media (AVM) is op zoek naar een fulltime (38 uur per week)


VIDEOTECHNICUS


Wij zoeken een ervaren professional die werkt in een team van negen geluids- en videotechnici. De belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat uit het mogelijk maken van professionele video-opnames van voorstellingen van De Nationale Opera, Het Nationale Ballet, de educatie projecten en evenementen van externe partijen.
Je kent de infrastructuur van de TV-regie, die ingericht is met broadcast apparatuur, door en door. Je bent bekend met systeemcamera’s en je draait je hand niet om voor de video-mixer. Je ondersteunt de hele tv-crew en je zorgt ervoor dat de opnames perfect verlopen. Je neemt het voortouw als het gaat om onderhoud en beheer aan deze video-installatie en je denkt mee over de ontwikkelingen.
Ook ben je bekend met digitale videotechniek, verschillende videoformaten, met videomontage software en met streaming techniek. Dupliceren, distribueren en archiveren behoort ook tot het takenpakket.
Daarnaast vragen we je de repetities en voorstellingen bij Nationale Opera en Ballet, en in voorkomende gevallen op tournee, te ondersteunen met hoogwaardige audio- en video.

Wat vragen wij?
•    Een afgeronde opleiding mediatechnologie of aantoonbare gelijksoortige en voor deze functie relevante kennis;
•    HBO werk en denkniveau.
•    3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
•    een grondige kennis van video-, en audiotechniek en de in dit vakgebied gebruikte hard- en software;
•    een dienstverlenende instelling;
•    zelfstandig, maar ook in teamverband accuraat kunnen werken;
•    collegialiteit, enthousiasme en stressbestendigheid;
•    voldoende kennis van de Engelse en Duitse taal;
•    Het kunnen lezen van bladmuziek en partituren is een pré.

We bieden
•    een aanstelling voor in eerste instantie een jaar met de intentie tot verlenging;
•    een uitdagende functie in een leuk team in het hart van Amsterdam;
•    een salaris dat, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal EUR 2.759,64 en maximaal EUR 3.894,12 bruto per maand bedraagt op basis van een fulltime dienstverband. Dit bedrag is inclusief een toeslag voor onregelmatig werken en exclusief 8% vakantietoeslag. Er wordt gewerkt volgens een onregelmatig arbeidspatroon;
•    Een goede pensioenregeling;
•    trainings- en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien;
•    korting op een sportschoolabonnement;

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over de functie? Wacht dan niet! Je kunt tot en met 29 november a.s. je sollicitatie insturen.

Informatie
Mocht je extra inhoudelijk informatie over de functie willen verkrijgen dan kun je contact opnemen met Frederik Furnée, adjunct hoofd afdeling AVM via f.furnee@operaballet.nl. Als je vragen hebt over de procedure kun je contact opnemen met Susan van der Meulen, adviseur HR, via s.vdmeulen@operaballet.nl. (Deze mailadressen niet gebruiken voor het sturen van sollicitatiebrieven).

Nationale Opera & Ballet wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, ook als ze nog weinig bekend zijn met de kunstvormen opera en ballet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.