Menu

Social Media Content Specialist

Nationale Opera & Ballet is op zoek naar een: 


Social Media Content Specialist
38 uur p/w
 
Over ons
Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen? 

Over de functie 
Wij zijn op zoek naar een inspirerende Social Media Content Specialist die graag creativiteit inzet om data gedreven contentconcepten te creëren voor onze social media kanalen die passen bij de doelstellingen van Nationale Opera & Ballet. 

Iemand die precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en kansen signaleert in de markt. Een doortastende coördinator die de beschikbare data kan analyseren, strategieën bedenkt en korte en lange termijn plannen maakt. Maar ook iemand die plezier heeft in het schrijven van videoscripts en het bedenken van doeltreffende copy als een sport ziet. In deze rol combineer je creativiteit met resultaatgerichtheid.

Het betreft een functie in een dynamische omgeving met verschillende stakeholders. Je werkt nauw samen met twee social media redacteuren en geeft ze het overzicht, inzicht en de ruimte om doeltreffende content te produceren. Samen laten jullie de social media kanalen van Nationale Opera & Ballet groeien met de focus op het vergroten van onze engagement en organische groei.  

Je komt te werken in het Content Team. Dit team is onderdeel van de afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop (MCV), bestaande uit ruim 30 medewerkers. Je rapporteert aan de team lead content. 

Over jou
Gaat jouw hart gaat sneller kloppen van slimme online contentstrategieën? Heeft de wereld van social media voor jou geen geheimen? Ben je creatief in het bedenken van pakkende content en een doortastend coördinator bovendien? Dan ben jij de Social Media Content Specialist die we zoeken! Heb je meerdere jaren ervaring met data, sociale media en content creatie? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen? Dan moedigen we je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen. 

Wat wij bieden
•    Een jaarcontract met intentie tot verlenging;
•    Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €3.041,- en maximaal €4.301 per maand op basis van een fulltime dienstverband;
•    8% vakantiegeld;
•    35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
•    een goede pensioenregeling;
•    uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet;
•    opleidings- en trainingsmogelijkheden; 
•    een bijdrage voor een sportschoolabonnement; 
•    een bijdrage in reiskostenvergoeding;
•    een aanvullend verzekeringspakket;

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 7 oktober 2022 op onze website. De eerste gesprekken vinden plaats vanaf 10 oktober. 
 
Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Lenny Gerdes-Vermeulen, Teamlead Content,  via l.gerdesvermeulen@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, HR adviseur, via c.mersch@operaballet.nl 

 
 
 
 


 

Acties