Menu

Online marketeer


Nationale Opera & Ballet aan het Waterlooplein in Amsterdam is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet, twee gezelschappen die nationaal en internationaal tot de top gerekend worden. Dat hoge niveau wordt mede bereikt doordat alles voor de voorstellingen, van pruiken tot grote decorstukken, in de eigen ateliers wordt gemaakt. Alles bij elkaar zijn we met zo’n zeshonderd vaste medewerkers. De artistieke kwaliteit, de vooruitstrevende techniek en vernieuwingsdrang maken van Nationale Opera & Ballet een unieke en inspirerende werkplek, zowel voor mensen met als zonder kennis van opera en ballet.

Per direct zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een


ONLINE MARKETEER (juniorfunctie)

(0,8 fte / 30,4 uur per week)


Als online marketeer werk je nauw samen met je online marketing collega’s op de afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop. Vanuit ons theater aan de Amstel vullen we dagelijks onze website met nieuwe content (trailers, behind the scenes, podcasts) en creëren we diverse e-mailmarketing campagnes om onze (toekomstige) bezoekers te informeren over alles wat er te zien is in Nationale Opera & Ballet. Aan jou de taak om mee te werken aan onze online marketingactiviteiten voor de website en e-mailmarketing.

In Google en e-mailmarketing benchmarks scoren we goed en die lijn houden we graag vast! Het analyseren van onze uitingen en voorstellen doen ter verbetering kan ook tot jouw takenpakket behoren.

 Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding en hebt de nodige werkervaring opgedaan, eventueel door een stage;
  • Je voelt online trends aan en weet hier op een creatieve manier op in te spelen;
  • Je hebt (basis)kennis van werken met een CMS, e-mailmarketingprogramma en Photoshop;
  • Kennis van HTML, CRM en analysetools (zoals Google Analytics) is een pré;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en weet tekstueel en visueel mensen te enthousiasmeren en te overtuigen;
  • Je kunt je inleven in uiteenlopende doelgroepen en weet hoe je het beste met hen kunt communiceren;
  • Je bent een harde werker, nauwkeurig, bewaart het overzicht en bent stressbestendig;
  • Je bent bereid om ook in de avonduren en weekenden bereikbaar en soms ook aanwezig te zijn.

 Wat bieden we?

Een uitdagende functie in een leuk team! In eerste instantie bieden we een jaarcontract aan met de intentie tot verlenging. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal EUR 2.379,-- en maximaal EUR 3.357,-- afhankelijk van kennis en ervaring. Dit bedrag is exclusief 8% vakantiegeld. Verder bieden we 30 vakantiedagen en 5 ATV dagen en een interessante plaatskaartregeling voor de absolute top van opera- en balletvoorstellingen.

Nationale Opera & Ballet wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, ook voor hen die nog niet zo bekend zijn met de kunstvormen opera en ballet.

 Informatie en procedure

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marie-Paule Fritschy, online marketeer, telefoonnummer: 020 – 551 8862 of via m.fritschy@operaballet.nl, (Gelieve je sollicitatie niet naar dit adres te sturen. Deze wordt niet in behandeling genomen).

Enthousiast geworden?

Belangstellenden kunnen tot en met 29 december 2019 reageren. Alleen complete sollicitaties worden in behandeling genomen.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.