Menu

Medewerker Sponsoring & Partnerships

Bron: Hajar Ghazali

Nationale Opera & Ballet is op zoek naar een:

Medewerker Sponsoring & Partnerships

(38 uur p/w)

Over ons
Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Wie wij zoeken
Krijg jij energie van het aantrekken van nieuwe sponsoren en bedrijfspartners en vind je het leuk om inspirerende evenementen voor bedrijven te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou: een resultaatgerichte aanpakker, met al enkele jaren relevante werkervaring, die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je komt te werken op de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer. Dit team bestaat uit verschillende fondsenwervers, een datamanager en een donateursadministrateur.

In deze rol werk je nauw samen met de Manager Sponsoring & Partnerships en een andere Medewerker Sponsoring & Partnerships. Dagelijks draag je bij aan de werving van nieuwe sponsoren en bouw je mee aan een sterk zakelijk netwerk rondom Nationale Opera & Ballet. Je doet onder meer onderzoek naar kansen in de sponsormarkt, schrijft wervende teksten, bereidt wervende presentaties voor en vindt het leuk om te presenteren.

Daarnaast onderhoud je de relaties met bestaande sponsoren en zorg je voor de uitvoering van sponsorovereenkomsten. Je bedenkt op creatieve wijze unieke events voor onze sponsoren en zorgt ook voor de uitvoering ervan. Met jouw bijdrage zorg je voor meerwaarde voor onze partners.

Wat jij zoekt
Lijkt het je een uitdaging om een commerciële rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Vind je het geen probleem om soms ook in de avonden en weekenden rondom de voorstellingen te werken? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen? We moedigen je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie, vacatures staan open voor iedereen. Pas je niet geheel in het profiel, dan moedigen we je aan toch te solliciteren.

Wat wij bieden

·       Een jaarcontract, met als doel een duurzame samenwerking;

·       Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €2.769 en maximaal €4.301 per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur);

·       8% vakantiegeld;

·       35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;

·       een goede pensioenregeling;

·       een reiskostenvergoeding;

·       trainings- en opleidingsmogelijkheden;

·       een aanvullend verzekeringspakket;

·       korting op Onefit abonnement of Go-vital;

·       uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 19 oktober 2022. Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen wanneer deze zijn ingediend via de online sollicitatielink. Sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.

De gesprekken vinden plaats in het theater. De eerste ronde zal zijn met de Manager Sponsoring & Partnerships en een collega. De tweede ronde is een gesprek met het Hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer en een HR-adviseur. We kijken ernaar uit je te ontmoeten tijdens een gesprek!

Contact
Heb je vragen over de functie? Stuur gerust een e-mail naar Naomi Rosekrans-Navon, Manager Sponsoring & Partnerships, via n.rosekransnavon@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Acties