Coördinator Sponsoring & Partnerships

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn we per direct op zoek naar een tijdelijke:

Coördinator Sponsoring & Partnerships m/v
voor 38 uur per week en een periode van circa 9 maanden met mogelijke verlenging

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verbinden van de zakelijke markt aan Nationale Opera & Ballet. Doel is het werven van nieuwe sponsoren en partners in nauwe samenwerking met de directie en het hoofd Fondsenwerving. Daarnaast onderhoud je intensief contact met bestaande relaties, zorg je voor een excellente uitvoering van de bestaande sponsorovereenkomsten en bouw je aan ons zakelijk netwerk. Met als doel om de bekendheid en het bereik van Nationale Opera & Ballet te vergroten en het maatschappelijke en financiële draagvlak te verbeteren. In deze rol werk je nauw samen met de afdeling marketing en communicatie, educatie, zakelijk management, de artistieke afdelingen en de directie en rapporteer je aan het hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer en de Manager Sponsoring & Partnerships.

Het profiel
We verwachten dat je veel in huis hebt. De ideale kandidaat beschikt vanzelfsprekend over ervaring op het gebied van sponsoring en relatiebeheer. Ook uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit, financieel inzicht en stressbestendigheid zijn belangrijke voorwaarden. We zoeken een collega met een sterke persoonlijkheid die enthousiasme, creativiteit en nauwkeurigheid koppelt aan overzicht en een hands-on mentaliteit.

Kennis en vaardigheden:

  • relevante opleiding op HBO/WO-niveau;
  • aantoonbare kennis en ervaring op gebied van sponsor- en fondsenwerving, minimaal vijf jaar werkervaring in vergelijkbare functie;
  • ruime ervaring met het maken en uitvoeren van sponsorproposities;
  • bewezen organisatorische kwaliteiten;
  • financieel inzicht en analytisch vermogen;
  • zelfstandig en als teamspeler opereren;
  • beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • affiniteit met de culturele sector/podiumkunsten/opera en ballet is een pré.

Daarnaast ben je creatief, initiatiefrijk, gericht op samenwerking, representatief, klantgericht, commercieel en ondernemend en ben je bereid om in de avonden en weekenden te werken rondom voorstellingen.

Ons aanbod
Wij bieden een boeiende werkplek op een inspirerende plek die continu in beweging is, een zeer gevarieerd programma met zowel opera als ballet, samenwerking in een hecht team en kennismaking met het uitgebreide netwerk van Nationale Opera & Ballet – zakelijk, particulier en cultureel. 

De hoogte van het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en ligt tussen € 3.166 en€ 4.018 bruto per maand. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag.

Informatie / solliciteren
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Ruth de Vries, Sponsoring & Partnerships 020-5518066. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Femke Theuws, P&O adviseur op 020-5518371 of
f.theuws@operaballet.nl

Belangstellenden kunnen t/m 31 maart a.s. hun motivatiebrief met een curriculum vitae insturen. Alleen complete sollicitaties worden in behandeling genomen.

Nationale Opera & Ballet wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen,ook als ze nog weinig bekend zijn met de kunstvormen opera en ballet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.