Menu

Assistent productie

Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Beide toonaangevende gezelschappen worden door het rijk gerekend tot de topinstellingen. Met choreografen, regisseurs, dirigenten en ontwerpers van wereldniveau creëren, produceren en presenteren wij producties die behoren tot de (inter)nationale top. Daarnaast bieden wij kwalitatief hoogwaardige educatie- en participatieprojecten voor een breed publiek van jong tot oud. Ruim zeshonderd collega’s met 30 verschillende nationaliteiten werken dagelijks samen aan de realisatie van onze ambitieuze programmering met een artistieke kwaliteit en vooruitstrevende techniek die ons uniek maken.

De afdeling Productie- en Voorstellingsleiding is verantwoordelijk voor het produceren van de opera- en balletvoorstellingen en verleent productionele ondersteuning bij veel van de activiteiten op het gebied van marketing, educatie & participatie, talentontwikkeling en fondswerving & relatiebeheer. Dat doen we met een team bestaande uit vijf productieleiders en negen voorstellingsleiders en een pool van freelancers met wie we geregeld samenwerken. De laatste jaren is de organisatie van Nationale Opera & Ballet volop in beweging. Er lopen verschillende processen om de bedrijfsvoering te moderniseren en verbeteren. De afdeling Productie- en Voorstellingsleiding speelt in die ontwikkelingen een actieve rol. 

Voor de afdeling Productie- en Voorstellingsleiding zijn wij op zoek naar een: 


Assistent productie (m/v)

Fulltime

De functie:

Als assistent productie ben je voornamelijk werkzaam in de volgende werkgebieden: 

organisatieontwikkeling o.a. het uitrollen van het project ‘Projectmatig werken’ zowel binnen de afdeling als de gehele organisatie; 

ondersteuning van het hoofd Productie- en Voorstellingsleiding;

binnen de verschillende producties de productieleiders ondersteunen. 


De taken en werkzaamheden die daar onder andere uit voortvloeien zijn: 

het voorbereiden van vergaderingen en werkoverleggen, opstellen van agenda’s en het maken van verslagen;

het opstellen en afhandelen van contracten;

het plannen en organiseren van werkbezoeken;

ondersteuning op het gebied van planning en roostering van diverse processen. 


We zoeken:

de ideale kandidaat heeft een MBO+ of HBO werk- en denkniveau; 

je hebt enkele jaren ervaring in het culturele werkveld, bij voorkeur op het gebied van opera en/of ballet;

je hebt affiniteit met en kennis van de kunstvormen opera en ballet, ervaring in de manier waarop muziek en theatrale producties tot stand komen is een pre; 

je hebt een flexibele en een positieve instelling;

je bent in staat zelfstandig te werken en probleemoplossend te opereren in een dynamische werkomgeving;

je bent stressbestendig en haalt uitdaging uit een divers ondersteunend takenpakket;  

je hebt aantoonbare ervaring met Windows, MS Office. Kennis van het planningssysteem ERP is een pré; 

je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 


We bieden:

een uitdagende functie in een leuk team, met veel vrijheid en waar doorgroei wordt aangemoedigd;

een salaris dat, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.610,-- tot maximaal € 3.690,-- bruto per maand bedraagt op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). 

een jaarcontract, bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging;

8% vakantiegeld, 30 vakantiedagen én 5 ATV dagen;

een goede pensioenregeling;

trainings- en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien;

een Employee Benefits verzekeringen pakket;

korting op een sportschoolabonnement; 

een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor Opera en Ballet!


Informatie en procedure:

Ben je enthousiast geworden over de functie? Wacht dan niet! Je kunt tot 3 november 2019 solliciteren via deze pagina. De eerste sollicitatieronde gaat plaatsvinden tussen 13 en 15 november, de tweede sollicitatieronde gaat plaatsvinden tussen 20 en 24 november. 

Mocht je extra inhoudelijke informatie over de functie willen verkrijgen, dan kun je contact opnemen met Bram de Ronde, hoofd van de afdeling Productie- en Voorstellingsleiding, via b.dronde@operaballet.nl

Indien je vragen hebt over de procedure kun je contact opnemen met Susan van der Meulen, Adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl. (Gelieve je sollicitatie niet naar deze adressen te sturen, deze wordt niet in behandeling genomen).

Nationale Opera & Ballet wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, ook als ze nog weinig bekend zijn met de kunstvormen opera en ballet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.