Assistent artistieke zaken/opera studio

De Nationale Opera Studio is een tweejarig programma waarin zes jonge, getalenteerde zangers en een repetitor klaargestoomd worden voor een internationale operacarrière. De opera studio staat onder artistieke leiding van de internationaal gerenommeerde sopraan Rosemary Joshua. De zorgvuldig geselecteerde jonge artiesten doen belangrijke ervaring op door mee te draaien in de professionele omgeving van De Nationale Opera. Daarnaast worden zij individueel gecoacht bij ieder aspect van hun professionele ontwikkeling, waaronder muzikale stijl en interpretatie, taal, auditietechnieken, vocale techniek en acteren. De studioleden zingen kleine rollen in DNO-producties, treden op tijdens lunchconcerten en foyeravonden, krijgen workshops van internationale regisseurs en zang coaches en vertolken hoofdrollen in de jaarlijkse Opera Studio-productie.

 

Ter ondersteuning van de artistiek leider van de opera studio is de afdeling Artistieke Zaken (opera) per direct op zoek naar een fulltime (38 uur/week):

 

ASSISTENT OPERA STUDIO

 

In deze functie ondersteun je het Hoofd Opera Studio door het organiseren van alle voorkomende zaken rondom de Opera Studio.  Je kunt hierbij denken aan het:

·         voorbereiden van de langetermijnplanning en het beheren en communiceren van de week- en dagplanning;

·         agendabeheer en algemene ondersteunde werkzaamheden voor het Hoofd Opera Studio;

·         organiseren van studioruimte voor coaching en workshops;

·         voorbereiden en organiseren van audities voor de Opera Studio;

·         voorbereiden  van bladmuziek voor workshops en uitvoeringen;

·         voorbereiden van workshops (kostuums, rekwisieten, inrichting studioruimte e.d.);

·         filmen en verwerken van beeldmateriaal van workshops, uitvoeringen en audities;

·         verwerken van contracten/ betalingen voor coaches en gastdocenten;

·         voorbereiden van bezoeken van coaches en gastdocenten (reis en verblijf);

·         onderhouden van contacten met de artistieke administratie, EPP, MCV en F&R en communiceren over planning en inzet van leden van de Opera Studio in producties en losse activiteiten;

·         communiceren met externe partners/ partijen over uitvoeringen van leden van de Opera Studio.

 

Wij vragen:

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en 1-3 jaar relevante werkervaring in een artistieke omgeving. Je bent vertrouwd met het omgaan met artiesten/ zangers. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels. Je kunt goed plannen en organiseren, werkt gestructureerd en planmatig en bent goed in staat om het overzicht te behouden en de voortgang te bewaken. Je bent bereid om in voorkomende gevallen buiten kantoortijden te werken. Liefde voor het operavak is noodzakelijk en ambities voor een artistieke functie zijn een pré.

 

Wij bieden:

Een aanstelling voor in eerste instantie 12 maanden, met intentie tot verlenging. De functie is ingeschaald in salarisschaal G; afhankelijk van leeftijd en ervaring bedraagt het salaris bij een fulltime dienstverband, minimaal € 2.379 en maximaal € 3.357 bruto per maand conform de CAO Nationale Opera & Ballet. Dit bedrag is exclusief 8% vakantiegeld.

 

Informatie en procedure:

Meer informatie is verkrijgbaar Rosemary Joshua, r.joshua@operaballet.nl. (Gelieve je sollicitatie niet naar dit adres te sturen, deze wordt niet in behandeling genomen).

 

Belangstellenden kunnen tot en met 17 februari 2019 hun motivatiebrief met een cv insturen. Alleen complete sollicitaties worden in behandeling genomen. 


 We verzoeken je je sollicitatie in het Engels op te stellen.


acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld