Allround Applicatiebeheerder


Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Beide toonaangevende gezelschappen worden door het rijk gerekend tot de topinstellingen. 

Met dirigenten, zangers en dansers, regisseurs, choreografen, ontwerpers en orkesten van wereldniveau creëren, produceren en presenteren wij producties die behoren tot de (inter)nationale top. Daarnaast bieden wij kwalitatief hoogwaardige educatie- en participatieprojecten voor een breed publiek van jong tot oud. Ruim zeshonderd collega’s met 34 verschillende nationaliteiten werken dagelijks samen aan de realisatie van onze ambitieuze programmering met een artistieke kwaliteit en vooruitstrevende techniek die ons uniek maken. 

De afdeling ICT van Nationale Opera & Ballet zoekt per 1 januari 2019 een fulltime: 


Allround Applicatiebeheerder m/v

(38 uur per week)

 
De afdeling: 
De afdeling ICT geeft richting aan en ondersteunt de strategie en bedrijfsvoering van Nationale Opera & Ballet. De afdeling is bezig met de overgang van een beheer- naar een regieorganisatie. Hierbij worden informatie- en applicatiemanagement de speerpunten van de afdeling. Er wordt momenteel gewerkt aan de implementatie van een ERP-pakket, het herinrichten van Afas Profit en het stroomlijnen van informatieoverdracht tussen diverse applicaties. 

De functie: 
Je opereert op de scheidslijn van informatiehuishouding en de concrete IT-dienst en je weet hoe de andere krachten zoals business, demand, regie, supply en delivery van invloed zijn. Je bent de spil in ons applicatielandschap. Je werkt niet alleen aan het beheren van diverse applicaties; je hebt ook interesse in het bedrijfsproces erachter en je adviseert graag hoe het beter kan. 

We vragen:

·         een HBO opleiding Bedrijfs(kundige) Informatica of vergelijkbaar; 

·         kennis van en ervaring met het beheer van informatiesystemen; 

·         kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 

·         bekendheid met podiumkunsten en de bijbehorende (plannings)processen is een pré. 

Daarnaast ben je communicatief vaardig en toon je initiatief. Je werkt accuraat en hebt een collegiale en klantgerichte werkhouding.

We bieden: 
Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 12 maanden met de intentie tot verlenging.

De functie is ingeschaald in salarisschaal I van de cao Nationale Opera & Ballet. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.866,00 en maximaal € 4.054,00 bruto per maand. Dit bedrag is exclusief 8% vakantietoeslag.

Informatie en sollicitatie:
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Bart Hermans, teamleider ICT, T 020 551 8243 of b.hermans@operaballet.nl.

Meer informatie over de procedure is te verkrijgen bij Femke Theuws, adviseur HR, T 020 551 8371 of f.theuws@operaballet.nl.

Nationale Opera & Ballet wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen,ook als ze nog weinig bekend zijn met de kunstvormen opera en ballet.

Belangstellenden kunnen tot 6 januari 2019 hun sollicitatiebrief met curriculum vitae insturen. Alleen complete sollicitaties worden in behandeling genomen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.