2e constructiebankwerker


Voor ons decoratelier in Amsterdam Zuidoost zijn we op zoek naar een fulltime (38 uur per week)


2e CONSTRUCTIEBANKWERKER


Wat ga je doen?

Als 2e constructiebankwerker werk je samen met een team van vier constructiebankwerkers aan het maken van omvangrijke en ingewikkelde decors. De decors worden per productie ontworpen door gerenommeerde ontwerpers.  Aan de hand van aangeleverde werktekeningen of schaalmodellen maak je metalen decordelen en constructies. Je werkt in ons decoratelier in Amsterdam zuidoost, en soms op locatie in theaters.De constructiewerkplaats is uitgerust met moderne apparatuur en slimme hulpmiddelen om veilig en comfortabel te kunnen werken.

Bekijk ook dit filmpje over ons decoratelier: https://www.youtube.com/watch?v=ChJayIF19R4

Wie ben jij?

  •       Je beschikt over een afgeronde opleiding (minimaal lasniveau 2) en je hebt ervaring met CO2 lassen;
  •       Je hebt je vaardigheden aangescherpt in de praktijk als lasser bij voorkeur op een decorafdeling;
  •       Je beschikt over een goed technisch inzicht en je stelt hoge eisen aan het afwerkingsniveau van  de constructies die je maakt;
  •       Je beschikt over improvisatievermogen en initiatief en je bent bereid om incidenteel over te werken;
  •       Je bent iemand die orde en netheid belangrijk vindt en je bent in staat om de voortgang van de eigen werkzaamheden te bewaken;
  •       Je bent nieuwsgierig naar de kunstvormen opera en ballet en hebt affiniteit met theater.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een creatieve omgeving. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 12 maanden. Bij een fulltime dienstverband bedraagt het salaris minimaal € 2.010,00 en maximaal € 2.831,00 bruto per maand conform cao. Dit bedrag is exclusief 8% vakantietoeslag. Er wordt gewerkt volgens een regelmatig arbeidspatroon.

Nationale Opera & Ballet streeft ernaar een afspiegeling van de samenleving te vormen. Om die reden nodigt zij kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond nadrukkelijk uit te reageren.

Informatie

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Phil Hall, hoofd Constructiewerkplaats op telefoonnummer (020) 3112111 of via p.hall@operaballet.nl. (Gelieve je sollicitatie niet naar dit adres te sturen. Deze wordt niet in behandeling genomen).

Interesse?

Belangstellenden kunnen tot en met 28 februari 2019 reageren. Zonder motivatiebrief en cv kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.