Menu

Horeca medewerker theater


Zoek jij een toffe bijbaan voor naast je studie? Houd je van cultuur? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou.

Als theatermedewerker ben jij het gezicht van ons theater en heet je onze gasten van harte welkom. Je controleert de toegangskaarten, werkt in de garderobe, verkoopt programmaboeken, drankjes en etenswaren of wijst bezoekers hun stoel. Je belangrijkste taak is onze bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Goed om te weten

Je werkt meestal in de avonden en in de weekenden op zaterdagavond en zondagmiddag. Een standaard avonddienst begint meestal tussen 17.00 - 19.30 uur en eindigt meestal tussen 22.30 – 24.00 uur. Gemiddeld werk je zo’n 10 diensten per maand.

Vereisten

• Je hebt een representatieve en vriendelijke uitstraling;
• Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken;
• Je werkt gedisciplineerd en bent opgeruimd;
• Je hebt affiniteit met theater;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
• Je bent woonachtig in Amsterdam en niet afhankelijk van openbaar vervoer;
• Je bent langer dan 1 jaar beschikbaar;
• Je hebt een HBO/WO denkniveau;
• Gevoel voor horecawerkzaamheden is een pré. Heb je geen horeca-ervaring dan is het een voorwaarde dat je dit wil leren. Willen is bij ons belangrijker dan kunnen.

Dit is wat wij bieden

Een hele leuke en bijzondere bijbaan waarbij je - samen met een jong en dynamisch team van circa 70 collega’s - ervoor zorgt dat onze gasten een heerlijk avondje-uit beleven in dit bijzondere theater. Het is een bijbaan met wisselende werkzaamheden en taken, waarbij je de kans krijgt te werken in een team met leuke collega’s, in een gezellige sfeer, met prima arbeidsvoorwaarden en goede begeleiding. Je werk zo goed mogelijk willen doen en ideeën ter verbetering worden uiteraard gewaardeerd. Het team is vaak erg hecht en organiseert ook buiten het werk om allerlei activiteiten en leuke dingen.
Nationale Opera & Ballet streeft ernaar een afspiegeling van de samenleving te vormen. Om die reden nodigen wij kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond nadrukkelijk uit te reageren.

Solliciteren?

Voor meer informatie over deze bijbaan kun je contact opnemen met Arthur Siemerink, Dutymanager Afdeling Publieksbegeleiding via a.siemerink@operaballet.nl. (Gelieve je sollicitatie niet naar dit adres te sturen, deze wordt niet in behandeling genomen).
Belangstellenden kunnen een motivatie met een curriculum vitae per mail sturen naar pbmail@operaballet.nl.